12 sept. 2013

O vară de răscruce


           De mult nu mai e vară. De mult am uitat să mai consemnez aici întâmplările mărunte ale fiecărei zile. M-am tot gândit ce luăm cu noi din lunile care au trecut. Până la cât numără Una? Socotește? Cât citește în fiecare zi? Cât îi citesc eu? Scrie? Câtă franceză a învățat vara asta? Ce progrese face la pian? Un bilanț de felul acesta nu mi-ar fi de nici un folos.

Mai important e că Una a crescut, în câteva luni, cât într-un an. S-au mai risipit din timiditățile ei vechi. S-a cernut o voință mai puternică, o voce mai sigură pe ea, un pas mai apăsat. Și-a făcut prieteni. Au apărut complicități extraordinare între ea și Petru. A participat la primul ei protest pentru Roșia Montană. Mă ceartă când uit că e și ea mică. ”Scrie” în jurnal despre ziua ei desenând un curcubeu.

 
Această Una merge de luni la școală.

11 comentarii:

  1. Bine ati revenit printre noi :)
    Si mult, mult succes Unei, dar si parintilor , in noul inceput la scoala!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim, Coca! Ma rog sa fim cu totii bine! Am un sac de emotii, si bune si rele!

      Ștergere
  2. Ii tinem pumnii Unei sa-i placa mult la scoala!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Alexandra! Ea e deja nerabdatoare, si la cum o stiu eu, simt ca-i va placea!

      Ștergere
  3. Fiori..... Nostalgii..... Temeri...... Sperante !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaaa, Ioana, exact! Toate gramada! Abia astept sa incepem, sa devina realitate toata povestea asta si sa ne ocupam zilele cu altceva decat cu discutii despre ce va fi!

      Sa aveti si voi un an scolar frumos, cu bucurii multe!

      Ștergere
  4. Va doresc sa aveti un weekend de poveste! Unul despre care sa va aduceti aminte peste ani si ani: "Mai stii ce frumos a fost in zilele alea chiar inainte sa inceapa scoala?..."
    Irina

    RăspundețiȘtergere
  5. nu-mi venea să cred că mă voi reuni vreodată cu fostul meu iubit, eram atât de traumatizat, rămânând singur, fără corpul care să rămână lângă mine și să fiu cu mine, dar am fost atât de norocos într-o anumită zi să întâlnesc acest lucru dr. puternic, vrăjitor Dr Wight, după ce i-a spus despre situația mea, a făcut tot posibilul uman ca să vadă că iubitul meu se întoarce la mine, într-adevăr, după ce a lansat vraja, fostul meu iubit a revenit la mine mai puțin de 48 de ore, a venit fostul meu iubit înapoi, implorându-mă că nu mă va mai părăsi niciodată, 3 luni mai târziu ne-am logodit și ne-am căsătorit, dacă aveți aceeași situație, contactați-l pe dr. wight, pe e-mailul său: wightmagicmaster@gmail.com. mulțumesc foarte mult, domnule, că mi-ați readus fostul iubit înapoi, adresa de e-mail a lui: wightmagicmaster@gmail.com.

    WhatsApp: +17168691327

    RăspundețiȘtergere