27 sept. 2014

Roman de aventuri camuflat



           În jurul copiilor mei mi-am dorit mereu oameni deosebiți. Pe unii i-am căutat, pe alții ni i-a scos întâmplarea în drum și simt că toate întâlnirile acestea înseamnă mai mult pentru ei, ca oameni mititei, mai mult decât pot eu să-i învăț. Pe Cosmina Dragomir nu pot să le-o aduc aproape decât prin cărțile ei. Iar acum, de curând, Cosmina Dragomir a publicat un ”roman de aventuri camuflat”:


Ați privit coperta și ați priceput că e o carte de ”Arte vizuale și abilități practice” pentru copiii de 6-7 ani (printre care și eu!). Iată anti-recenzia pe care o face autoarea însăși, vă provoc s-o citiți și să-i rezistați.
Eu cartea asta n-am ținut-o încă în mână, dar dacă vă scriu despre ea, e pentru că așa de tare cred că e minunată, așa de tare ȘTIU că autoarea ei e minunată, așa de tare simt că asta e cartea care ne trebuia, mie și Unei și lui Petru, lumii ăsteia de fapt! N-am răsfoit cartea decât pe bucățelele – virtuale – pe care Cosmina Dragomir ni le-a arătat, cu generozitatea aceea neverosimilă a sufletelor care se risipesc tuturor, fără teamă că darul lor va fi irosit și fără să aștepte nimic în schimb. Sunt rari oamenii ăștia care nu-și cântăresc aparițiile”, care nu-și drămuiesc entuziasmul, care râd cu adevărat, care fac. Fac totul, fac mai mult decât au spus și uite, așa apare o carte fără seamăn.
            Exemplarul nostru va porni curând spre noi și-aș vrea ca voi să aveți cartea înainte ca eu să pun mâna pe a mea. Spuneți-mi cum e, bucurați-vă cu mine de ea!

6 comentarii:

  1. Ce să fac să vă merit, oare? ...Mulțumesc! Mi s-a muiat inima de voi.

    cu nevrednicie, Cosmina

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar m-ai facut curioasa. Invatatoarea Elizei a ales un manual/caiet, ce-o fi, care are tot felul de sabloane si locuri pt lipit, nu mi s-a parut nimic special, Eliza e mai evoluata de atat in ceea ce priveste artele, remarc chiar o inclinatie spre pictura, desi poate imi imaginez. Dar ma gandesc ca nu toti copiii fac la fel ca ea acasa, asa ca probabil doamna a ales ceva general si mai usurel pentru varsta aia. Poze din interior nu sunt nicaieri?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Laura, eu cred tare ca manualul asta poate fi o carte grozava de folosit asa, in parteneriat parinte - copil. Am pus si-n articol link spre un album de pe Facebook in care sunt multe, multe fotografii din carte: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=844859898880648&set=a.722369171129722.1073741842.100000699385604&type=1

      Nu stiu cat din text o sa poti descifra in poze, dar Cosmina scrie minunat. Daca a reusit sa inspire si pe una ca mine...

      Ștergere
  3. Multumim mult, Andru! Ne-ai facut o surpriza minunata! De abia astept sa-l rasfoiesc!

    RăspundețiȘtergere
  4. nu-mi venea să cred că mă voi reuni vreodată cu fostul meu iubit, eram atât de traumatizat, rămânând singur, fără corpul care să rămână lângă mine și să fiu cu mine, dar am fost atât de norocos într-o anumită zi să întâlnesc acest lucru dr. puternic, vrăjitor Dr Wight, după ce i-a spus despre situația mea, a făcut tot posibilul uman ca să vadă că iubitul meu se întoarce la mine, într-adevăr, după ce a lansat vraja, fostul meu iubit a revenit la mine mai puțin de 48 de ore, a venit fostul meu iubit înapoi, implorându-mă că nu mă va mai părăsi niciodată, 3 luni mai târziu ne-am logodit și ne-am căsătorit, dacă aveți aceeași situație, contactați-l pe dr. wight, pe e-mailul său: wightmagicmaster@gmail.com. mulțumesc foarte mult, domnule, că mi-ați readus fostul iubit înapoi, adresa de e-mail a lui: wightmagicmaster@gmail.com.

    WhatsApp: +17168691327

    RăspundețiȘtergere