1 dec. 2012

Calendar de Advent


           Simt nevoia să fac un pas în spate și să mă organizez nițel. Am rămas în urmă cu seria despre lupi, n-am apucat să scriu despre ultimele noastre jocuri și jucării și deja e decembrie. Anul acesta i-am promis Unei un calendar de Advent și abia în ultimele momente am reușit să mă dumiresc cum vreau să fie.

Muzici de sezon îmi sună în cap, cadouașe mici am pregătite, idei de meștereli ușoare și plăcute am, și-am ales unele care să-l includă într-un fel sau altul și pe Petru, am acum și-un concept care să le lege pe toate. Ideea am găsit-o la Raluca, cea care scrie în ”Caiet pentru casa mea”: o să construim un orășel de iarnă, unul în care să încapă toată familia noastră, toți prietenii de aproape sau de departe, aceia pe care îi cunoaștem de ani de zile sau aceia care ne-au devenit atât de dragi prin scrisul lor pe blog.

Pentru că vreau ca Una să învețe cât de prețioasă e familia, apropierea, prietenia, o să clădim pe pervazul camerei ei un orășel și-o să-l umplem cu gânduri bune pentru cei dragi nouă, cu mici daruri și surprize care sper să-i amintească, zi după zi, că perioada aceasta a anului, mai mult decât oricând, știm cine vrem să fim.
         
             Voi cine sunteți, copacul sau pisica?

 

2 comentarii:

  1. Imi place foarte mult ideea ta. O sa urmaresc sa vad cum va iesi :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deocamdată merge bine! Avem deja două zile bifate cu success, sper sa nu-mi perd suflul pe parcurs! :))

      Ștergere