9 nov. 2012

5 minute pe zi. Din 10 în 10


Câteva planșe pe care am trecut, din loc în loc, numerele corecte, pentru ca Una să poată controla, măcar în parte, dacă a rezolvat bine. Post-it-uri pe care Una le prinde și le desprinde de câte ori vrea.
 
 

4 comentarii:

  1. Fiica-mea e mare fana post-it-uri. O sa facem si noi o activitate cu ele. Vad ca pe voi va pasioneaza rau ciupercile, numai ciupercute am vazut peste tot :) .

    RăspundețiȘtergere
  2. :)) Am desenat mai multe ciupercute zilele astea decat am mancat o viata intreaga! Si in somn as putea sa le desenez!

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu am remarcat ciupercutele vostre prezente peste tot :)) Imi place tare, tare mult activitatea. O adaptez si eu putin, inca nu am ajuns sa numaram din 10 in 10. Deocamdata invatam sa numaram pana la 20.
    Ai atat de multe idei faine! Sunt exact pe gustul nostru. Multumesc pentru inspiratie :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu mare drag, Roxana! Una e acum pasionata de ciuperci asa ca le desenez peste tot si totul devine brusc interesant pentru ea! :))

      Cu numaratul pana la 20 trebuie sa mai mncim si noi, am descoperit zilele astea ca Una a invatat cumva fotografic numerele mai mari, nu cred ca a inteles cu adevarat ce e cu cifra zecilor si cea a unitatilor. Caut un moment un sa lamurim si asta (ceea ce inseamna ca am mai pregatit niste ciupercute! :)) )

      Ștergere