22 oct. 2012

5 minute pe zi. Lista de cumpărături


            Cât lucrăm acasă, ne ferim de ”lecții”. Una e destul de dăscălită la grădiniță, chiar n-aș vrea să simtă că și acasă e la fel. Așa că ascundem scrisul și cititul printre ocupațiile noastre obișnuite, fără să facem prea mare caz.

            De curând, spre exemplu, m-am împotmolit în lista de cumpărături și s-a oferit Una să mă ajute. A scris ea ce ne trebuie, mă rog, ce-a crezut ea că ne trebuie. M-a și lăsat s-o fotografiez, ca să vadă bunica ei că e o gospodină adevărată, bine organizată. A scris, a recitit lista ca să verifice dacă n-a uitat nimic. Cinci minute bine folosite, zic eu.
 

2 comentarii:

  1. Bravo, Una!!! Ce ajutor de nadejde are mami!
    Uite, cam asa sunt si serile noastre, mai nou...M. cere intr-una caietel, pe care sa faca listute pentru tati, e o joaca atat de frumoasa, cand le vezi manutele alea de pitici dulci, cu creionasul ala, doamneeee...iti vine sa-i mananci, nu-i asa?!

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, tare-s simpatici cand se joaca de-a oamenii mari. Pe mine ma uimeste mereu felul in care foloseste Una foaia, niciodata nu se multumeste sa scrie doar de sus in jos si de la stanga la dreapta! :)

    RăspundețiȘtergere